söndag 26 juli 2009

Morgonstund...Klockan är strax efter åtta på morgonen, min första (och enda) semestervecka har börjat och jag njuter i fulla drag. Nya hemmet är fortfarande belamrat av kartonger, för att inte tala om garaget! Men sakta börjar det nya ta form. Två hem skall bli ett.
Fortfarande det sista plocket i gamla radhuset som skall undanröjas för de nya ägarna, men jag har fram till fredagen på mig... fast jag hoppas vi skall hinna med det idag för att semesterveckan skall bli en vecka av lugn och energihämtande. Kan behövas då jag i förra veckan fick besked om att jag är visstidsanställd ytterligare sex månader. Sååå himla glad för det! Yihoooo... :-)

Så här sitter jag i gula soffan och tycker att livet bara är bra. Nöjda glada barn, jag har jobb och en synnerligen bra man. Framför allt har jag en god kopp kaffe med mjölk på bordet och en oläst, skrynkelfri dagstidning som väntar. Vet att det kan tyckas märkligt, men att vara först på dagstidningen och att den är just sådär "oläst" och luktar tidningspapper med trycksvärta. Det är någon sorts absurd lycka för mig.

1 kommentar:

Laila sa...

Visst är det härligt att kunna njuta av livet sådär, en stund, en dag. Att ta tillvara på och se det som är bra!
Lycka till med fortsättningen också!