tisdag 17 mars 2009

Nu händer det saker minsann!


Nyss hemkommen från härliga Tandådalen och är totalt överrumplad äver hur mycket tvätt det blir av två barn och en vuxen. Och då går man i myskläder nästan hela tider eller i skidställ! Ja, ja, det är bara att gräva sig igenom högen.

Längtar efter att ha lite tråkigt... jag menar när man liksom sitter och rullar tummarna och inte riktigt vet vad man skall hitta på! Tråktid liksom. Det lär inte hända i det här århundradet för min del verkar det som. Och det är kanske lika bra det.

Min jobbsituation ser ut att kanske lösa sig. Åker till Stockholm för ett sista godkännande för jobbet i min födelsestad Borås på fredag. Om det trots allt skulle skita sig, har ju faktiskt inte skrivit på kontrakt än, ja då finns en Plan B som inte är dum den heller. Men jag har jobbat idogt på att skaffa nytt jobb - det kan jag lova. Vore otroligt kul att få skörda resultatet av detta.

Mera då? Skall sälja bostaden. Hade mäklare här på morgonen så det ser rätt okej ut det med. Däremot skall det bestämmas var sjuttsingen vi skall bo! Väger fördelar och nackdelar mot varanndra i en väl balanserad vågskål. Det är svårt det där, och hade det bara varit upp till mig, ja då hade jag blivit en city slicker, men nu är vi ju en hel massa männsikor som skall tycka till och det skall fungera så bra som möjligt för alla.

Angenäma problem trots allt.

1 kommentar:

Photos by Storm sa...

Låter härligt att få tillbringa en vecka i fjällen. Men som sagt vardagen kommer snabbt tillbaka. Lycka till med jobb/Lis